Tècnica del gelat

Gelat
amb ciència

Gelat amb ciència

Gelat amb ciència és una recopilació d’informació sobre els components del gelat i com interactuen entre si.

En aquest apartat parlarem sobre els greixos, els sòlids magres de la llet, les proteïnes o els estabilitzants. Aspectes com el punt de congelació del gelat, el punt de dolçor o com afecten les proteïnes làcties a l’emulsió del gelat, també tindran cabuda en Gelat amb ciència.

Entenem que la forma més directa d’arribar a elaborar un gelat d’excel·lent qualitat és utilitzant llet ecològica i fresca que ens arriba directament des de la granja, on les vaques són criades en llibertat, oferint-nos una llet amb un sabor inigualable.

Les nostres matèries primeres són seleccionades d’entre els productes ecològics. El nostre coneixement dels components del gelat ens assegura un correcte equilibri de la fórmula. Artesania, nutrició i ciència s’agafen de la mà en els gelats Sabuma