Qui som?

 valors

-Qualitat

-Responsabilitat

 

Responsabilitat amb la terra

Responsabilitat amb els animals

Responsabilitat amb els treballadors

Jordi Pastor

Jordi Pastor Botella

La meva formació en hostaleria em va permetre desenvolupar la meva carrera en restaurants d’alt nivell gastronòmic, on vaig tenir l’oportunitat d’endinsar-me al món de la gelateria i la formulació de gelats. Gràcies a l’experiència en restaurants com a l’Escaleta vaig poder desenvolupar la meva intuïció a l’hora de combinar sabors. El meu progrés allí, em va portar a poder organitzar la partida de pastisseria i a aprendre el valor de la independència i l’ordre en la cuina, prenent-li el gust a l’organització de la producció.

La meva veritable passió sempre va ser menjar gelat. Em diverteixo treballant amb ingredients frescos, descobrint nous sabors i textures. Adaptar els gelats als nous consumidors és el meu repte. Tècnica culinària i creativitat aplicada al gelat.

Maria Miralles

Maria Miralles Navarro

Em dedico a ajudar les empreses a guanyar visibilitat i augmentar les seves vendes. Això ho aconsegueixo a través del inbound màrqueting i de la implantació de polítiques de comunicació fonamentades en la missió de la companyia. M’encanta atreure, acompanyar i fidelitzar als clients dissenyant contingut multimèdia de qualitat. La meva formació en Disseny i la meva ment analítica i intuïtiva m’han ajudat a observar les tendències de manera estratègica.

Em diverteixo cantant, amb l’artesania i amb l’aprenentatge pausat i curiós. El meu descans és la naturalesa entre amics. Adoro el menjar.

M’encanta implicar-me en projectes sostenibles, ja que em considero una persona crítica amb el present i optimista amb el futur.

Abrir chat