Contacte

 

Telèfon

633061983

De Dilluns a divendres 

de 8h – 18h

Envia'ns un missatge

Preguntes freqüents

Serviu a tota Espanya?
A pesar que el nostre obrador es troba a Catalunya, sí que podem servir gelat a tota la península. Consulta les condicions d’enviament.
Teniu segell ecològic?

Així és, Sabuma ha obtingut el segell ecològic atorgat pel CCPAE (consell català de la producció agrària ecològica). El nostre número d’operador és: CT005795E

El vostre gelat és artesanal?

Sí, perquè compleix amb les característiques del gelat artesanal:

Overrun: el gelat artesà no ha de passar del 30% o 35% d’aire incorporat

No utilitzem colorants ni aromes artificials.

En Sabuma tenim molt clara l’aposta pels ingredients de qualitat i la fabricació artesanal. Els nostres proveïdors ens ofereixen matèries primeres d’excel·lent qualitat, com la llet de la Granja Ca Roger, situada en el cor del Vallés Oriental i que munyen diàriament a les seves vaques que pasturen plàcidament en les faldilles del Montseny; o la fruita seca com l’avellana de Reus i el torró de Xixona amb la distinció de Qualitat Suprema, que significa que conté un mínim del 64% d’ametla marcona (en el nostre cas un 70%) i que ens arriba directament des de Torrons El Rusc, situada a Xixona; i la fruita que utilitzem en els nostres sorbets, que pot representar entre un 40% i un 45% d’aquest.

Què és ecològic? per què ecològic?

El segell ecològic és una certificació de qualitat. Triar matèria primera eco aporta qualitat nutricional i organolèptica als nostres productes, a més d’assegurar un tracte digne cap als animals de granja. També ens garanteix que no s’utilitzen ni pesticides ni antibiòtics.

Com em podeu ajudar a tenir una gelateria?

Si tens la idea d’endinsar-te en el negoci de la gelateria, podem ajudar-te a entendre el sector dels gelats profundament. Formulem el gelat que necessitis i et tirem una mà a trobar proveïdors perquè a la teva gelateria no li falti de res. Per descomptat t’ajudarem amb la imatge, el màrqueting i la presència on line de la teva empresa.

Teniu gelats vegans?

Actualment disposem de diversos sorbets i gelats aptes per a vegans exigents. Ara bé, podem formular i produir el gelat vegà que necessitis i fins i tot ajudar-te a muntar la teva gelateria 100% vegana.

“EL FUTUR SERÀ ECOLÒGIC O NO SERÀ”

Abrir chat