Informació

Nutricional

Sucres

16-18%

Sabies que els gelats industrials poden arribar a tenir un 45% de sucres?

Greixos

5-10%

La nostra font de greix principal és el greix lacti provinent de llet fresca, a més de la naturalment present en els fruits secs, la xocolata o el rovell d’ou.

Proteïnes

4 – 5%

La nostra font de proteïna és d’origen lacti o dels fruits secs

Tens un negoci de gelateria en ment? Necessites gelats funcionals o especials?

Tal vegada gelat sense sucre, o proteínic? Pensant a tenir una gelateria vegana 100%?

El nostre mestre gelater pot formular el gelat que necessites

.

 

istanbul escortistanbul escortistanbul escortistanbul escortistanbul escortistanbul escort
istanbul escortistanbul escortistanbul escortistanbul escortistanbul escortistanbul escort
istanbul escortistanbul escortistanbul escortistanbul escortistanbul escortistanbul escort
porno izleporno izleporno izleporno izleporno izleporno izleporno izleporno izleporno izleporno izleporno izleporno izle