km0 – eco -fair trade

Els nostres proveïdors

No importa si el producte són cotxes o cosmètics.

Una companyia és només tan bona com la gent que té

-Mary Kay Ash.

En Sabuma seguim una manera concreta de triar als nostres proveïdors:

Sempre triem proveïdors de productes ecològics, són més elegibles si són de Km0 i encara més, si els seus productes estan reconeguts amb la certificació fair trade.

Més enllà de tot això ens encanta conèixer-los per a entendre la seva manera de treballar i la seva ètica professional.

Vols conèixer-los?

 Llet

Eco + km0

Ca Roger es gesta fa 6 generacions amb la figura d’en Siscu Roger en 1830. Des d’aquella data estem vinculats al teixit productiu i social de la Vila de Cardedeu. Aquí és on hem evolucionat com a ramaders i ciutadans, i on desitgem que continuï sent així en el futur. Una història conjunta, treballada i enriquida mútuament dia a dia.

Torró

Eco 

De l’empresa La Colmena aconseguim el torró ecològic de qualitat suprema segell Xixona. (més d’un 60% d’ametlla) a més un percentatge mínim d’ametlla del 64% i un percentatge de mel que ha de superar sempre el 10% del producte final.

   Avellana

Eco + km0

Delicioses i delicades pastes de fruita seca, com la pasta d’avellana de Reus ens la serveix Oleander bio.

Aquesta empresa va començar en 1967 i des de llavors està dedicada exclusivament a l’elaboració i comercialització d’aliments d’alta qualitat procedents de l’agricultura ecològica.

Iogurt

Eco + km0

De la Selvatana aconseguim el “iogurt”, però no es pot dir iogurt perquè a més dels ferments propis d’aquest, també porta probiòtics (com el bífidus i el acidofilus). Els probiòtics són bacteris molt beneficiosos per a regular la flora intestinal, i també ajuden al nostre sistema immunològic. Aquests bacteris fermenten a una temperatura més baixa del que s’aconsegueix major cremositat i menys acidesa, alhora que es conserva millor l’aroma i el sabor natural de la llet.

Cafè

Eco + Fair trade

Alternativa 3 és una cooperativa elaboradora de productes ecològics de comerç just.

El nostre objectiu és oferir alternatives responsables, sostenibles i de qualitat als productes de consum habitual, especialment cafè. En Sabuma fem el nostre gelat cold brew coffee amb aquest meravellós cafè Colòmbia

Abrir chat