Contacte
Envia'ns un missatge
Preguntes freqüents
Serviu a tota Espanya?
Teniu segell ecològic?
Així és, Sabuma ha obtingut el segell ecològic atorgat pel CCPAE (consell català de la producció agrària ecològica). El nostre número d’operador és: CT005795E
El vostre gelat és artesanal?
Sí, perquè compleix amb les característiques del gelat artesanal:
Overrun: el gelat artesà no ha de passar del 30% o 35% d’aire incorporat
No utilitzem colorants ni aromes artificials.
En Sabuma tenim molt clara l’aposta pels ingredients de qualitat i la fabricació artesanal. Els nostres proveïdors ens ofereixen matèries primeres d’excel·lent qualitat, com la llet de la Granja Ca Roger, situada en el cor del Vallés Oriental i que munyen diàriament a les seves vaques que pasturen plàcidament en les faldilles del Montseny; o la fruita seca com l’avellana de Reus i el torró de Xixona amb la distinció de Qualitat Suprema, que significa que conté un mínim del 64% d’ametla marcona (en el nostre cas un 70%) i que ens arriba directament des de Torrons El Rusc, situada a Xixona; i la fruita que utilitzem en els nostres sorbets, que pot representar entre un 40% i un 45% d’aquest.
Què és ecològic? per què ecològic?
El segell ecològic és una certificació de qualitat. Triar matèria primera eco aporta qualitat nutricional i organolèptica als nostres productes, a més d’assegurar un tracte digne cap als animals de granja. També ens garanteix que no s’utilitzen ni pesticides ni antibiòtics.
Com em podeu ajudar a tenir una gelateria?
Si tens la idea d’endinsar-te en el negoci de la gelateria, podem ajudar-te a entendre el sector dels gelats profundament. Formulem el gelat que necessitis i et tirem una mà a trobar proveïdors perquè a la teva gelateria no li falti de res. Per descomptat t’ajudarem amb la imatge, el màrqueting i la presència on line de la teva empresa.
Teniu gelats vegans?
Actualment disposem de diversos sorbets i gelats aptes per a vegans exigents. Ara bé, podem formular i produir el gelat vegà que necessitis i fins i tot ajudar-te a muntar la teva gelateria 100% vegana.
“EL FUTUR SERÀ ECOLÒGIC O NO SERÀ”