Gelats amb base de llet

Els nostres gelats ecològics estan elaborats amb matèries primeres de qualitat ecològica. Ens esforcem en triar els aliments més frescos i propers.

Gràcies als processos i la formulació dels gelats, hem aconseguit uns gelats ecològics de textura cremosa i dúctil que delata la seva qualitat.

70% de llet fresca ecològica

Mínim 6 hores de maduració

Overrun del 35%

Sabors

Avellana

  • Cacau
  • Café
  • Llet merengada
  • Canyella
  • Xocolata
  • Xocolata blanca torrada amb cardamom
  • Fresa
  • Stracciatela
  • Torró i flor de taronger
  • Vainilla
  • Iogurt

Informació nutricional

Valor mitjà en 100g de gelat de vainilla:

Valor energètic 170Kcal
Greixos 8g
Carbohidrats 23g
Proteïnes 4g
Vitamina b2 15mg
Calci 2,4g

Sorbets

  • Els sorbets Sabuma estan elaborats amb 40-55% de fruites de temporada i de km0.
  • No dubti a posar-se en contacte amb nosaltres per informar-se de la disponibilitat dels nostres sorbets, ja que depenen de la temporada.
  • Aptes per vegans i vegetarians.

Informació nutricional

valor mitjà en 100g de sorbet de maduixa

Valor energètic 105 Kcal
Greixos 0 gr
Carbohidrats 29 gr
Proteïnes 2 gr
Fibra 1 gr

Formats

110 ml

Format monodosi

433 ml

Grandària per a exposició en tenda.

2,5 L

Ideal per a restaurant.

5L

Especial HORECA.

Podem adaptar el format a les seves necessitats, contacti amb nosaltres.