Compartir

Gelats amb base de llet

Els nostres gelats ecològics estan elaborats amb matèries primeres de qualitat ecològica. Ens esforcem en triar els aliments més frescos i propers.

Gràcies als processos i la formulació dels gelats, hem aconseguit uns gelats ecològics de textura cremosa i dúctil que delata la seva qualitat.

70% de llet fresca ecològica

Mínim 6 hores de maduració

Overrun del 35%

Sabors

Xocolata negra Sao Tomé 66%

Xocolata amb llet Naupan 32%

Xocolata blanca torrada amb cardamom

Gelat de trufa

Sorbet de cacau

Guianduja

Avellanes

Torró

Nata

Iogurt

Canyella

Stracciatella

Menta amb xocolata

Vainilla

Crema Catalana

Café al caramel

Plàtan

Maduixa

Sorbet de gerds

Sorbet de llimona

Sorbet de maduixa

Informació nutricional

100 ml. Gelat de vainilla

Sorbets

  • Els sorbets Sabuma estan elaborats amb 40-55% de fruites de temporada i de km0.
  • No dubti a posar-se en contacte amb nosaltres per informar-se de la disponibilitat dels nostres sorbets, ja que depenen de la temporada.
  • Aptes per vegans i vegetarians.

Informació nutricional

valor mitjà en 100g de sorbet de maduixa

Formats

110 ml

Format monodosi

433 ml

Grandària per a exposició en tenda.

2,5 L

Ideal per a restaurant.

5L

Especial HORECA.

Podem adaptar el format a les seves necessitats, contacti amb nosaltres.

Compartir